Ugchelen weet hoe je een feestje moet bouwen

Vrijdagavond begon het jaarlijkse zomerfeest in Ugchelen. De ondernemers in het dorp hebben uitgepakt om er echt een waar feest van te maken. Met een miss verkiezing, uitbundige horeca en een braderie bruist het dorp op de vrijdagavond.

Direct bij het binnenrijden van het dorp is de weg al afgezet. Een grote vrachtwagen blokkeert de weg met een goede reden. De start van het feestgebied! En dat ze in Ugchelen een feestje kunnen bouwen is al snel duidelijk. 
Optreden van: Bbrave is de meest populaire boy-band van dit moment in Nederland. Ruim 200 meiden uit het hele land, in elk geval een heel plein vol! (zie foto)



Direct loop je tegen schreeuwende en klappende mensen aan. Niet van agressie maar om hun kandidaat aan de titel miss summer Queen te helpen. Voor Kim werd het meeste lawaai gemaakt blijkt na diverse rondes en Kim gaat dan ook met de titel en de hoofdprijs, een fotoshoot voor 2 personen, er vandoor Lees verder bij Apeldoorn Actueel Klik Hier
Op de hoogte blijven van ons laatste nieuws via Facebook? Druk op de “Vind ik leuk“-button. Liever via Twitter? Druk op de “Follow”-button. Klik HIER 
Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen