112

Lastiggevallen door drie jongens in Westenenkerpark

Zondagavond zijn een jongen en meisje lastiggevallen in het Westenenkerpark. Zij vonden de situatie zo onprettig dat zij hiervan melding deden via de telefoon.  De politie kwam met meerdere eenheden naar het park na de melding. Hier troffen zij de twee aan en startte direct het onderzoek.

Lastiggevallen

De twee werden door het drietal aangesproken en het meisje zou door een van de daders zijn vastgepakt aan haar arm. Wat de bedoeling van de drie daders was, is nog onduidelijk. De slachtoffers zijn meegenomen naar het bureau voor een getuigenverklaring.

Signalement

Een deel van Westenenkerpark werd afgezet, net als de Zilverweg, voor sporenonderzoek. Ook werd Burgernet ingezet. De signalementen van de drie daders worden hierin gezet. Een blanke man met een rood shirt of jas. Hij heeft een blond, kort kapsel en is tussen de 17 en 20 jaar oud, 165 cm lang en heeft een slank postuur. De andere twee mannen waren getint. Één van hen heeft slank postuur en droeg donkere pet en is ongeveer 20 jaar oud en rond de 165 cm lang. De andere man had een donkere jas aan met iets wits op zijn mouwen. Hij heeft een normaal postuur en donker haar. Hij is ongeveer 21 jaar oud.