112

Brandbom Bariumstraat Apeldoorn april richting een oplossing

Foto:

Op woensdag 28 oktober heeft de politie een 14-jarige jongen uit Zeist aangehouden in het onderzoek naar een brandbom bij een woning aan de Bariumstraat. De politie gaat er vanuit dat er meerdere personen bij dit incident betrokken zijn en sluit meerdere aanhoudingen niet uit.

Opnieuw aanhouding in onderzoek naar brandbom bij woning aan de Bariumstraat

Op dinsdag 20 oktober hield de politie al een 22-jarige man uit Diemen aan in het onderzoek naar een brandbom bij een woning aan de Bariumstraat.

Brandbom zonder gewonden

Dit incident vond plaats op 11 april 2020 rond middernacht. Op die avond werd er een explosie en een woningbrand gemeld. Er bleek een brandbom tegen een woning te zijn gegooid waarbij gelukkig niemand gewond is geraakt. Buurtbewoners wisten de brand aan de woning te blussen.

Onderzoek

De politie stelde vervolgens een onderzoek in waardoor nu een eerste aanhouding is verricht. De politie gaat er vanuit dat er meerdere personen bij dit incident betrokken zijn en sluit niet uit dat de komende tijd nog meer aanhoudingen zullen plaatsvinden in deze zaak.

Meer nieuws

Voor meer nieuws kunt u Apeldoorn Nieuws toevoegen op uw social media kanalen. Ook kunt u lid worden van onze nieuwsbrief. En kunt u ons via push-meldingen op uw beeldscherm krijgen. Ook voor regionaal nieuws kunt u terecht bij de buren. Harderwijk Nieuws en Nunspeet Nieuws en Ermelo Nieuws. Adverteren kan natuurlijk ook! Adverteren op nieuwspagina op Facebook met meer dan 8500 volgers? Mail dan naar [email protected] of bel naar 06–36454332.

Reacties