112

Man aangehouden voor tonen van geslachtsdeel

Foto: ©Canva/Maximaal Sales

De politie heeft dinsdag 3 augustus een 45-jarige man uit Apeldoorn aangehouden.

Man aangehouden

Hij wordt ervan verdacht op meerdere locaties in woonwijk De Maten zijn geslachtsdeel te hebben getoond aan kinderen. De afgelopen tijd kwamen bij de politie meerdere meldingen hierover binnen. Daarop is de politie een onderzoek gestart. Dit heeft ertoe geleid dat de verdachte vandaag kon worden aangehouden. De man wordt verhoord.

Eigen rechter

De incidenten zorgden de afgelopen tijd voor onrust in de wijk. Beelden van mogelijke verdachten werden ook veelvuldig gedeeld in Whatsapp groepen en op social media. We vragen nogmaals nadrukkelijk om geen beelden van mogelijke verdachten te delen. Het kan het politieonderzoek juist belemmeren en van invloed zijn op een eventueel juridisch proces. Daarnaast bestaat het risico dat iemand die er niets mee te maken heeft onterecht wordt beschuldigd.

Meer nieuws

Voor meer nieuws kunt u Apeldoorn Nieuws toevoegen op uw social media kanalen. Ook kunt u lid worden van onze nieuwsbrief. En kunt u ons via push-meldingen op uw beeldscherm krijgen. Ook voor regionaal nieuws kunt u terecht bij de buren. Harderwijk Nieuws en Nunspeet Nieuws en Ermelo Nieuws. Adverteren kan natuurlijk ook! Adverteren op nieuwspagina op Facebook met meer dan 8500 volgers? Mail dan naar [email protected] of bel naar 06–36454332.

Reacties