Førn Maatwerk Meubelen

Adres:

Ossenkamp 2A
Zwolle , 8024 AE
Tel. 050 – 8200 337

Website:

https://www.forn.nl

FØRN is één van de grootste online spelers in de Benelux op het gebied van robuuste (maatwerk) meubelen. We ontwerpen, maken en verkopen online of in onze showroom in Zwolle waar je ons ook persoonlijk kunt spreken en samples kan bekijken. Je kan inspiratie doen in Den Haag. Ons hoofdkantoor is gevestigd in Groningen. De basiscollectie van FØRN vind je op deze site.

Bij maatwerk gaan we ook de verdieping in. Dit doen we in onze andere webwinkels. Denk aan SteigerhoutenMeubelshop.nl of SloophoutenMeubelen.nl en IndustrieleMeubelen.nl en wil je een catalogus moderne woonaccessoires zien dan ga je naar Housa.nl

Maatwerk meubelen online bestellen

90% van onze productie doen we zelf. Dit wil zeggen dat we bijna alle producten zelf ontwerpen en op maat maken in de fabriek. Alle werkplaatsen zijn gevestigd in Nederland. Bijna elke werkplaats heeft een houtafdeling, spuiterij, metaalafdeling en ieder heeft zijn specialisatie zoals eikenhout, beton, steigerhout, staal, sloophout en zelfs leer. We zijn daardoor niet afhankelijk van de collecties van meubelmerken die je bijna in elke woonwinkels kan vinden. We onderscheiden ons in de kennis en ervaring van ontwerp, de snelheid van de levering en service aan huis.

We hebben een showroom in Zwolle. De medewerkers die je te woord staan zijn weten alles over de productie en heb je speciale wensen dan kun je die uitgebreid met ons bespreken. Ons hoofdkantoor zit in Groningen waar we voornamelijk projecten bespreken. Ook kun je een bezoek brengen aan Mingle Mush in Den Haag. Dit is één van de grootste en gezelligste food-halls van Nederland en daar hebben we een grote stempel gedrukt top het interieur. Hier kun je zien wat FØRN ontwerpt, maakt en realiseert. Mingle Mush gevestigd op Anna van Buerenplein 712 is zeven dagen per week geopend.

article
56331
FØRN is één van de grootste online spelers in de Benelux op het gebied van
https://apeldoorn.nieuws.nl/bedrijvengids/meubels/forn-maatwerk-meubelen/
2018-11-20T13:28:52+01:00
https://cdn.nieuws.nl/media/sites/19/2018/11/20132202/logo.jpg