Het vervolg van #wijzijnapeldoorn met Marieke van Apeldoornse Boys

Foto: ©Still Youtube Wij zijn Apledoorn

Dit is Marieke, voorzitter van Apeldoornse Boys. Eind vorig jaar spraken we haar over welke invloed corona had op het clubleven. We zochten haar op om te kijken hoe het nu gaat. “Met de slotdag komt er weer leven in de brouwerij. We pakken dan uit.” Wel op 1,5 meter maar gelukkig hebben ze op de voetbalvelden genoeg ruimte.

 

#wijzijnapeldoorn

Otman, Maaike, Josélito, Anna, Sjoerd, Tom, Jaouad, Ton, Willy, Claudio, Marieke en Peter. Deze Apeldoorners vertelden in de eerste #wijzijnapeldoorn serie over hun ervaringen met corona vorig jaar. Maar hoe gaat het nu met ze? Vanaf Hemelvaartsdag tot aan de zomervakantie ziet u dat wekelijks in tien korte video’s op @inapeldoorn.nl via Instagram of Facebook. Ook leest u elke week een verhaal in het Stadsblad.

Verhalen van mede-Apeldoorners

De eerste serie verhalen van de #wijzijnapeldoorn-campagne werden in december en januari met de stad gedeeld. De eerste video van de serie start met binnenstad-wijkagent Otman Koraichi die in normale tijden op een vol Caterplein zijn werk doet: “Ik hoop echt dat ze het nog even vol kunnen houden. En dat we met zijn allen weer open kunnen. Weer gezelligheid, weer sfeer.” Koraichi zucht: “Ja, je hoort het, ik kan niet wachten… Het wordt hoog tijd dat de binnenstad haar ziel weer terug krijgt.”

De impact van corona in Apeldoorn

De impact van corona voelt iedereen. De verschillende meningen over het coronavirus ook. Met deze verhalen van Apeldoorners willen we laten zien hoe de beleving is onder mede-Apeldoorners. Zonder oordeel, gewoon door het aanbieden van verhalen. Kijk donderdag 13 mei naar de eerste video op @inapeldoorn.nl via Instagram of Facebook. Of ga naar de website van InApeldoorn. Vanaf 19 mei leest u ook wekelijks een nieuw verhaal in dit Stadsblad.