Bespaar als ondernemer geld en win prijzen met zonnepanelen op het dak

Foto: Pixabay

Heeft uw bedrijf, organisatie of Vereniging van Eigenaren een zonnedak van 50 panelen of meer? En is deze installatie in 2021 gestart met stroom leveren? Schrijf u nu in en maak kans op de jaarlijkse Zonnedak-award en een professionele bedrijfsvideo.

Zonnedak-award 2021

Veel Apeldoornse ondernemers maken flinke stappen als het gaat om duurzaamheid. Door u in te schrijven voor de Zonnedak-award laat u zien hoe uw bedrijf zich ontwikkelt met duurzaam opgewekte energie. U maakt daarbij kans op het winnen van een professionele bedrijfsvideo. In deze video komt naar voren wat u met uw onderneming doet  aan het thema duurzaamheid en hoe u de stap heeft gemaakt om zonnepanelen op uw dak te plaatsen. U inspireert andere ondernemers om hetzelfde te doen. Deze video is uiteraard vrij door u te gebruiken als promotie van uw bedrijf.

Duurzaam Apeldoorn

Zonnepanelen op daken zijn vaak minder zichtbaar, maar dragen wel bij aan de omschakeling naar duurzame energie. De gemeente Apeldoorn streeft ernaar dat in 2030 een derde van de verbruikte energie in Apeldoorn duurzaam wordt opgewekt.

Zonne-energie is één van de mogelijkheden

Energie besparen en duurzaam opgewekte energie zijn manieren om dit doel te halen. Voor het opwekken van duurzame energie gebruiken we warmte van de zon, de bodem, wind of het oppervlaktewater. Voor het gebruik van zonne-energie zijn ook zonnepanelen op daken nodig.

Samen met lokale energiecoöperatie deA brengt de gemeente Apeldoorn de ontwikkeling van zonne-energie op daken in Apeldoorn in kaart zodat duurzame energie steeds normaler en toegankelijker wordt. En u kunt daaraan bijdragen.

Aanmelden

Bent u ook één van die inspirerende ondernemers die zich graag inzet voor meer zonnepanelen op daken? Schrijf u dan in. Inschrijven kan tot en met 24 januari 2022.

Meer nieuws

Voor meer nieuws kunt u Apeldoorn Nieuws toevoegen op uw social media kanalen. Ook kunt u lid worden van onze nieuwsbrief. En kunt u ons via push-meldingen op uw beeldscherm krijgen. Ook voor regionaal nieuws kunt u terecht bij de buren. Harderwijk Nieuws en Nunspeet Nieuws en Ermelo Nieuws. Adverteren kan natuurlijk ook! Adverteren op nieuwspagina op Facebook met meer dan 8500 volgers? Mail dan naar [email protected] of bel naar 06–36454332.

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen