EN! Fair keert buitenleven binnenstebuiten in Loenen

Genieten van de aangename kanten van het leven

EN! Events keert komend weekend het buitenleven binnenstebuiten in Loenen. Alles wat het leven aangenaam maakt kom je op zaterdag 3 en zondag 4 mei tegen op de gezellige fair bij Kieveen Exclusief. Een dertigtal standhouders onthaalt de bezoekers twee dagen achtereen op een uitgebreid assortiment aan artikelen op het gebied van lifestyle, beauty, food en fashion. Van de nieuwste woontrends tot Veluwse streekproducten is alles voorradig. Kortom, een ideaal dagje uit voor het hele gezin.
Mirlanda Karrenbelt is de afgelopen dagen druk bezig geweest om de laatste puntjes op de i te zetten. De organisatrice van de EM! Fair heeft werkelijk alles in het werk gesteld om de bezoekers een onvergetelijke dag te bezorgen. “Hartstikke spannend”, noemt ze de aanloop naar haar beursdebuut. Karrenbelt laat werkelijk niets aan het toeval over om er een succesvolle happening van te maken. Zo verspreidde ze de afgelopen weken in de regio ondermeer 15.000 flyers om het evenement onder de aandacht van het grote publiek te brengen. Én… ze heeft zelfs mooi weer besteld!
Naast de woonwinkel van Kieveen aan de Hoofdweg 92 in Loenen staat zowel op zaterdag als zondag van alles te gebeuren. Mirlanda Karrenbelt somt op wat haar gasten zoal kunnen verwachten. “We hebben een leuke mix van standhouders. Van een fietsenmaker tot een ambachtelijk houtbewerker. Ook zijn er sieraden te koop, hand- en nagelproducten, kinderkleding, pakketten thee en koffie, hand- en nagelproducten en diverse soorten worsten.” 
Op het sfeervolle terras kan iedere fairbezoeker onder het genot van een hapje en een drankje eventjes uitblazen. De fijnproever mag zich tegoed doen aan Saté van Nan, klaargemaakt volgens Mirlanda’s eigen recept… De kleintjes hoeven zich evenmin te vervelen. Zij mogen zich creatief uitleven tijdens workshops. Er komt zelfs een heuse bioscoop voor kinderen. Het muzikale duo Robin & Saniye verzorgt op zondagmiddag tussen 13.00 en 17.00 uur live optredens. 
De EN! Fair is op zaterdag 3 mei te bezoeken van 11.00 tot 19.00 uur en op zondag 4 mei van 11.00 tot 18.00 uur. Entree bedraagt € 2,- p.p., kinderen tot 15 jaar hebben gratis toegang. Parkeren is gratis. Een deel van de opbrengst is bestemd voor de stichting ‘Het vergeten kind’.
Op de hoogte blijven van ons laatste nieuws via Facebook? Druk op de “Vind ik leuk“-button. Liever via Twitter? Druk op de “Follow”-button. Klik HIER 

Reacties