Borsato komt naar Apeldoorn

De 47-jarige zanger, die zijn theatertournee op 11 april aftrapte, wil graag in zo veel mogelijk steden optreden. “Ik vind het fijn naar de mensen toe te gaan en ik wilde geen provincie overslaan. Dat mijn geliefde Alkmaar nu ook aan de reeks is toegevoegd maakt me blij en trots”, zegt de in Alkmaar geboren Borsato in een verklaring. 

Marco Borsato heeft negen optredens aan zijn Duizend Spiegels-toer toegevoegd. De zanger komt nu ook naar onder meer Enschede, Alkmaar, Groningen en Apeldoorn. Dat heeft Borsato dinsdag bekendgemaakt.
Borsato vindt het fijn dat hij tijdens zijn toer in kleinere zalen optreedt. “Ik wil mensen raken, aanraken, daar waar ze het voelen. Als je je publiek recht in de ogen kunt kijken kan het misschien confronterend zijn, zowel voor hen als voor mij”, legt hij uit. “Maar ze willen wel geraakt worden, net zoals ik dat wil. Daarom probeer ik de afstand tussen mij en mijn publiek zo klein mogelijk maken.”
Hoewel de zanger in kleinere zalen als Tivoli, 013 en het Paard van Troje optreedt, sluit hij de toer wel groots af. De afsluiters vinden plaats op 28, 30 en 31 mei en 6 juni in de Amsterdamse Ziggo Dome. De kaartjes voor de toegevoegde optredens zijn vanaf vrijdagochtend te koop.
autoruit-stuk
Op de hoogte blijven van ons laatste nieuws via Facebook? Druk op de “Vind ik leuk“-button. Liever via Twitter? Druk op de “Follow”-button. Klik HIER wanneer u zich wilt aanmelden voor de nieuwsbrief.

Reacties