Zaterdag 7 juni groot feest bij Kinderopvang Snoopy

Marion Duisterhof startte in 1984 met Kinderopvang Snoopy. Haar opleiding in de kinderverzorging en haar wens om zelfstandig ondernemer te worden kwamen mooi bij elkaar toe zij 30 jaar geleden van start ging. Destijds was het pionieren, want kinderopvang was in die tijd nog niet echt ingeburgerd.

Feest op 7 juni a.s. van 10:00-13:00 uur: Kinderopvang Snoopy bestaat 30 jaar!
 
Met een potkacheltje, tweede hands meubeltjes en een paar kindjes is zij van start gegaan. Al gauw nam het aantal kinderen toe en verhuisde zij naar de Elsweg.
Toen aan de Tesselschadelaan 2  lokalen van Basisschool de Korenaar vrij kwamen, was dit voor haar de ideale locatie om naar toe te verhuizen.
Aan de Tesselschadelaan staat een prachtig kinderdagverblijf met kippen, konijnen, een ruime speelhal, een theaterruimte en nog veel meer! Maar hoe mooi je faciliteiten ook zijn, de omgang met de kinderen is en blijft het allerbelangrijkste. Een liefdevolle omgang en goede hechting van het kind met onze medewerkers, is de basis voor een stabiele ontwikkeling van het kind. En dit kan alleen als er voldoende een-op-een aandacht is en er echt contact gelegd wordt. Bijvoorbeeld bij het geven van de fles. Ook al kan een kindje het zelf, wij zullen het uit de kinderstoel halen en bij ons op schoot nemen.
 
In 2001 startte zij met Bso Woodstock en kunnen kinderen van 0-12 jaar bij ons worden opgevangen. De kracht van onze bso is de diversiteit aan activiteiten en ruimtes én het allerbelangrijkste; de vrije keus van de kinderen. Zij mogen ’s middags doen wat ze leuk vinden. Denkt u hierbij aan sporten/gymmen met onze sportleidster, een theatervoorstelling maken met onze theatercoach van www.Mautheater.nl, lekker chillen/lezen in onze loungehoek, airhockeyen, koken, tuinieren in de moestuin, het is te veel om op te noemen!
 
Zaterdag 7 juni vieren wij op Snoopy ons 30 jarig bestaan en bent u van harte welkom om een kijkje te komen nemen. Voor de kinderen worden er activiteiten georganiseerd zoals schminken, grabbelen en knutselen. Ook het springkussen staat voor ze klaar!
Onder het genot van een hapje en drankje staan we graag samen met u stil bij dit jubileum. Wij zouden het ook heel leuk vinden om oud Snoopy kinderen weer terug te zien!