Piet Roordakliniek verhuist naar Apeldoorn

BENEDEN–LEEUWEN – De Piet Roordakliniek, kliniek voor forensische verslavingszorg, onderdeel van Tactus Verslavingszorg, verhuist op 1 oktober 2014 naar een vrijgekomen pand van Tactus aan de Jachtlaan in Apeldoorn. De regio Apeldoorn biedt goede doorstroommogelijkheden voor de cliënten.

De Piet Roordakliniek biedt behandeling en begeleiding aan mannen met delict- en verslavingsproblematiek. Behandeling vindt in drie fases plaats in een gesloten, besloten en open setting. De open behandeling, de resocialisatiefase, zoals die in de kliniek in Beneden-Leeuwen werd aangeboden, wordt voortgezet in Apeldoorn. De cliënten die in Apeldoorn worden opgenomen hebben in de meeste gevallen voorafgaand aan deze opname de gesloten en/of besloten behandeling in de Piet Roordakliniek in Zutphen gevolgd.
In Apeldoorn is na de open behandeling doorstroming naar een IBW (instelling voor beschermd wonen) mogelijk. Ook kan een cliënt doorstromen naar een andere woonvorm, al dan niet met begeleiding.
Per 1 oktober 2014 zal de Piet Roordakliniek dan ook bestaan uit de locaties Verlengde Ooyerhoekseweg te Zutphen en Jachtlaan te Apeldoorn . Het pand in Beneden-Leeuwen wordt verkocht.
Zie ook www.tactus.nl en www.pietroordakliniek.nl
Op de hoogte blijven van ons laatste nieuws via Facebook? Druk op de “Vind ik leuk“-button. Liever via Twitter? Druk op de “Follow”-button. Klik HIER 
Cookieinstellingen