Eigenaar Julianatoren ontkent aantijgingen

Het gezin Blok uit Bathmen doet aangifte van mishandeling en bedreiging tegen de eigenaar van pretpark Julianatoren in Apeldoorn. De eigenaar ontkent de aantijgingen van het gezin meldt RTV Oost.

Volgens het gezin heeft de eigenaar in een dronken bui de moeder van het gezin in haar zwangere buik geduwd en heeft hij de rest van het gezin bedreigd. De eigenaar zegt dat hij met het gezin een zakelijk conflict heeft over één van de medewerkers van het pretpark en dat de beschuldigingen van het gezin niet kloppen.
Wachten op excuses
Vooral de kinderen van het gezin hebben volgens de ouders veel last van het voorval: “Ze willen niet meer naar het pretpark toe. Ons dochtertje was bang dat de eigenaar bij ons aan de deur stond.” Het gezin wilde eerder niet aangifte doen, het wachtte een week op excuses vanuit het pretpark: “Maar zelfs nu is er nog geen reactie gekomen.” 
Het gezin zegt dat ze vorige week dinsdag tegen sluitingstijd in één van de restaurantjes zaten, toen de eigenaar tegen hen tekeer ging. Hij was volgens het gezin zo dronken dat hij niet meer op zijn benen kon staan. “Die begon te schreeuwen dat we moesten oprotten van zijn park.”
Onenigheid over medewerker
Volgens de eigenaar zag het echtpaar Blok, dat actief is in de muziekwereld, een grote muzikale toekomst voor één van de medewerkers. Het echtpaar zou aan de eigenaar gevraagd hebben om sponsoring, maar dat zou hij geweigerd hebben. Dat het echtpaar op de dinsdagavond met de bewuste medewerker een gesprek had, deed hem besluiten het gezin weg te sturen.
Op de hoogte blijven van ons laatste nieuws via Facebook? Druk op de “Vind ik leuk“-button. Liever via Twitter? Druk op de “Follow”-button. Klik HIER 

Reacties