Thermen Bussloo reikt cheque uit aan ouders van Jonathan Schuurbiers

Vandaag heeft Thermen Bussloo een cheque uitgereikt aan de ouders van Jonathan Schuurbiers, 8 jaar oud uit Apeldoorn en nu woonzaam in een zorginstelling in Elst. Jonathan lijdt aan een zeldzame energie stofwisselingsziekte. Hierdoor heeft hij constante epilepsie en is autistisch.

Kindjes zoals Jonathan hebben een slecht toekomstbeeld. 70% van deze kinderen overlijden voor het bereiken van de leeftijd van 18 jaar. 50% overlijdt zelfs voor het bereiken van de 10 jarige leeftijd.
De Familie Dolman van Thermen Bussloo, privé bekend met de ouders van Jonathan trekken zich het lot van Jonathan al jaren aan. Toch wilden zij iets meer doen. Nadat bekend werd dat een begeleider voor Jonathan de Mt. Ventoux op ging fietsen ging het balletje rollen. Allereerst was er Klaas Jan Huntelaar die zijn shirt en schoenen gesigneerd beschikbaar stelde. Vele voetballers volgende waaronder Alexander Buttner, Graziano Pelle, Memphis Depay, Siem de Jong, Maarten Stekelenburg, Dennis Gentenaar , selectie van Ajax, AZ en vele anderen.
Het programma Voetbal International onder leiding van Wilfred Genee,  die al eerder in 2012 aandacht besteedde aan Jonathan, wilde nogmaals aandacht schenken aan dit doel en gaf rugbaarheid aan de veiling van alle voetbalshirts. Toen besloot Thermen Bussloo een Goede Doelen Arrangement samen te stellen. 10% van de opbrengst kwam ten goede aan Join4energy, de stichting voor kindjes met een energie stofwisselingsziekte. 
Ook SBS6 Hart van Nederland besteedde nog aandacht aan de veiling en door alle media aandacht heeft Jonathan ruim €11.000,- euro opgehaald.
De opbrengst van het Goede Doelen Arrangement leverde het prachtige bedrag op van € 2042.95. 
Foto: Fabian Dolman Directeur Thermen Bussloo , Angelique en Roel Schuurbiers
Op de hoogte blijven van ons laatste nieuws via Facebook? Druk op de “Vind ik leuk“-button. Liever via Twitter? Druk op de “Follow”-button. Klik HIER 

Reacties