De Slaapfabriek in Teuge wint Publieksprijs

Ontbijthotel De Slaapfabriek in Teuge heeft de Publieksprijs gewonnen

DEVENTER – Ontbijthotel De Slaapfabriek in Teuge heeft de Publieksprijs gewonnen voor beste meeting- en eventlocatie in de categorie S (tot 25 personen).

In 2014 ging MeetingReview met deze Publieksprijs van start: vergaderlocaties konden een prijs winnen als zij de beste gemiddelde reviewscore kregen van hun gasten. Marjo Prigge-van der Linden, eigenaresse van De Slaapfabriek, werd gisteren met deze prijs en een daarbij horende taart verrast en kreeg te horen dat zij een gemiddelde score heeft gekregen van 9.9. en daardoor nummer 1 is geworden.

Uniek concept in bijzondere omgeving

Het unieke concept van het exclusieve 4-sterren hotel wordt neergezet doordat het hotel beschikt over 12 eigentijdse design kamers elk met een eigen wereldthema (slapen in New York of Sydney) èn heeft tevens een prachtige ontbijt- en vergaderruimte. Omringd door luxe en comfort die gecombineerd worden met de prachtige ligging in het landelijke Teuge waar letterlijk om de hoek per fiets of te voet genoten kan worden van het Gelders landschap. Al 5 ½ jaar wordt De Slaapfabriek door gasten van o.a. booking.com gewaardeerd met een 9.1. Extra blij is de eigenaresse nu ze ook als vergaderlocatie deze kroon van 9.9 voor beste meeting- en eventlocatie hebben ontvangen.

Met deze waardering hoopt Marjo Prigge-van der Linden, dat De Slaapfabriek bekender zal worden als vergaderlocatie en/of groepsaccommodatie en niet alleen als B&B.

Reacties