Gezonde voeding en superfoods

Zuid Doet Samen organiseert op zaterdag 30 mei tussen 15.00 en 18.00 uur in buurthuis Ons Honk (Sperwerlaan 18) een culinaire middag! De middag gaat over gezonde voeding en superfoods, die je gewoon in de supermarkt kunt kopen.
Iedereen is welkom om lekkere hapjes te maken en te proeven, waarbij er gebruik wordt gemaakt van de superfoods die tegenwoordig bij de Albert Heijn aan de Talingweg te koop zijn. Voor de mensen die deze nieuwe producten nog niet kennen, zal het een eerste kennismaking zijn. De mensen die er al regelmatig mee in de keuken werken, kunnen nieuwe ideeën en recepten opdoen. ‘t Wordt in ieder geval een lekkere en leerzame middag!
Er is een diëtiste van de diëtistenpraktijk Rosella Berghuis uit dok Zuid aanwezig, die u vertelt over gezonde voeding en waar u met uw vragen bij terecht kunt.
Dus kom gezellig langs op zaterdag 30 mei tussen 15.00 en 18.00 uur in buurthuis Ons Honk aan de Sperwerlaan 18. U betaalt alleen voor koffie of thee, verder is deze middag gratis! Meer informatie? Mail naar: [email protected] of bel ons: 06-372 84 586 (ma t/m do 9 tot 12 uur)
Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen