‘kLEEF! Run na succes opnieuw in koninklijk jasje in 2016

Foto: Stichting 'kLEEF

Dit voorjaar was het een uniek gezicht: honderden hardlopers renden enthousiast door de idyllische natuur van koninklijk park Het Loo. Bij park, organisatie en vooral de lopers viel de ‘kLeef Run in de smaak. In mei 2016 wordt de loop op veler verzoek opnieuw georganiseerd in deze prachtige setting – met uiteraard een belangrijk doel in het achterhoofd: stichting ‘kLEEF!.

Run, open inschrijving voor iedereen

AV’34 organisator Wim van Beek en zijn team kruipen opnieuw achter de tekentafel met de Koninklijke Houtvesterij. De route is nog even een verrassing, maar is gegarandeerd het wachten waard! In de 2016 editie komen de vertrouwde afstanden van 1, 5 en 10 kilometer terug. Paar nieuwtjes: naast kinderen kunnen nu ook volwassenen zich inschrijven voor de kortste afstand. Dit speciaal voor de niet-geoefende of beperkte lopers die wél graag mee willen doen. Daarnaast heeft de 5 kilometer ook een extra start, namelijk voor nordic walking wandelaars. Ten slotte lopen jongens en meisjes én mannen en vrouwen ditmaal gescheiden: zo hoopt de organisatie zo veel mogelijk mensen de ruimte te kunnen geven om prettig te lopen en genieten.

‘kLEEF zet zich in voor mensen met kanker en hun naasten

Maar het is niet puur de omgeving die het evenement bijzonder maakt. Naamgever Stichting ‘kLEEF! zet zich in voor mensen met kanker, naasten en nabestaanden.

Vorig jaar hebben we gezien hoe die strijd en bijbehorende emoties mensen verenigt. Vrienden, familieleden en belangstellenden uit het hele land renden mee. En ook komend jaar hopen we door onze sportieve bezigheid en plezier een steentje bij te dragen aan deze belangrijke missie.

De organisatie kijkt er enorm naar uit en hoopt vertrouwde en nieuwe gezichten te zien op zaterdag 21 mei 2016 op het voorterrein van Paleis het Loo. Voor de vroege vogels: inschrijven via inschrijven.nl is al mogelijk. Naast inschrijfgeld (1 km €2, 5 km €7,50 en 10 km €10) is het mogelijk om een extra donatie te doen aan Stichting ‘kLEEF!. Hopelijk tot in mei 2016!

je kunt je ook inschrijven via www.stichtingkleef.nl

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen