Koningsdag, niet druk wel gezellig!

Koninklijk rustpuntje!
Foto: Esther Dekker

Helaas liet het mooie weer Apeldoorn een beetje in de steek, deze Koningsdag. Echt mopperen mogen we niet want meer dan wat spetterbuien zijn er niet geweest!

Fris was het wel, zeker voor de verkopers op de kleedjesmarkt. Sommigen maakten het zich gemakkelijk met een deken over de knieën. Geen overbodige luxe met deze temperaturen. In 30 jaar is het niet zo fris geweest!

Koningsdag goed voorbereid!

Opmerkelijk was dat alle straatverkopers zich goed hadden voorbereid op eventuele regenbuien. De plastic zeilen werden net zo snel te voorschijn getoverd als weer weggewerkt! Het Beekpark was één groot avontuur voor kinderen met diverse attracties en spelen. Daar werd druk gebruik van gemaakt.

In het Oranjepark was het goed toeven voor wie zocht naar een versnapering en vermaak. De Koninklijke zetels met voetenbad waren toch wel heel wat luxueuzer dan het uiterlijk deed vermoeden.

Er was geen topdrukte, maar de sfeer was goed en er waren al met al ook onder de kleedjesverkopers over de verkoop toch tevreden geluiden te horen!

Reacties