Run for KiKa Estafette: een onvergetelijke ervaring!

Foto: Run for Kika

100 Run for KiKa Estafette deelnemers hebben maar liefst 285 kilometer gelopen om geld in te zamelen voor het goede doel. Zij hebben daarmee een topprestatie neergezet en maar liefst €125.500,- opgehaald voor KiKa!

Run for KiKa Estafette

Op 2 september gingen de deelnemers van de Run for KiKa Estafette in Haren van start om op 4 september te eindigen in het Prinses Máxima Centrum in Utrecht.  De tocht werd in 3 etappes gelopen. Er werd onder andere overnacht op camping De Pampel in Hoenderloo

Saamhorigheid onder de runners

Onder de deelnemers zijn helaas veel runners die van dichtbij te maken hebben gehad met kinderkanker. Zij renden mee om samen te strijden tegen deze verschrikkelijke ziekte. De runners stonden er niet alleen voor, met behulp van teamsupporters en vrijwilligers haalde iedereen de finish.

Bijzondere finish

De cheque van Run for KiKa Estafette werd door deelnemer Pons Jan Vermeer overhandigd aan Frits Hirschstein, oprichter van KiKa. Pons Jan Vermeer kwam op de sterfdag van zijn dochter Dante over de finish van Run for KiKa Estafette. Pons Jan Vermeer: ‘Dante overleed op vijfjarige leeftijd aan een kwaadaardige hersentumor. Door het overlijden van mijn dochter Dante weet ik hoe belangrijk onderzoek is om kinderkanker de wereld uit te krijgen.’

Voorlopige eindstand van de run

De €125.500,- euro op de cheque is nog een voorlopig eindbedrag, eventuele sponsoringen kunnen nog gedaan worden. Organisator Renske Siersema: ‘De deelnemers hebben gemiddeld €1.200,- sponsorgeld per persoon opgehaald. Ik ben ontzettend trots op de prestaties van alle deelnemers. De eerste editie was een onvergetelijke ervaring.’ In 2017 is de tweede editie van Run for KiKa Estafette van 1 tot en met 3 september.

 

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen