Yoga in de Veenkamp

Foto: Stimenz

Op dinsdag 13 september gaat er een yogagroep van start in de Veenkamp. De docent is Rieke van Laar. Zij is sinds 1998 yogadocent en zal in de Veenkamp de hatha yoga lessen gaan verzorgen.

Yoga past binnen ieders eigen grenzen en mogelijkheden

De lessen duren één uur en bestaan uit allerlei yoga houdingen en oefeningen waarbij spieren en spiergroepen bewust worden aangespannen en bewust weer worden ontspannen. Alle oefeningen worden ingesproken met gebruik van de adem. Bijvoorbeeld: til de rechterarm op bij de inademing en laat hem op de uitademing weer zakken. Yoga wordt beoefend binnen ieders eigen grenzen en mogelijkheden dus is het van geen belang of je wel of niet lenig bent. De yogales wordt afgesloten met een liggende ontspanningsoefening. Tijdens de yogales wordt er niet gesproken. Voor of na de yogales is er alle ruimte voor het stellen van vragen.

Informatie en gegevens

Graag gemakkelijk zittende kleding aandoen en een badlaken, yogamat en eventueel een kussentje meenemen. Ben je kouwelijk neem dan iets warms mee zoals een fleecedeken of vest zodat je het niet koud krijgt.

De kosten zijn € 34,50 voor 15 lessen.

U kunt zich hiervoor aanmelden bij: [email protected] telnr: 055 3562170

Ontmoetingsplek De Veenkamp vindt u aan de Gemzenstraat 9 in Apeldoorn.

De lestijden zijn van 14.00 tot 15.00 uur op dinsdag.

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen