Monkey Town Apeldoorn nu 1 jaar indoor speelparadijs

Foto: Monkey Town Apeldoorn

Hoe tevreden is Diederik Miedema na 1 jaar indoor speelparadijs Monky Town èn Apeldoorn?

 “Met de neus in de boter gevallen”

Diederik Miedema, eigenaar Monkey Town Apeldoorn, trakteerde de vereniging BOSK Cerebrale Parese met een gift van ruim € 500,– als dank voor een succesvol 1e jaar Monkey Town Apeldoorn. Cerebrale Parese (spasticiteit) is de lichamelijke handicap die het vaakst voorkomt bij kinderen. Hoe tevreden is Diederik over zijn indoor speelparadijs en Apeldoorn?

Wat was je verwachting van Apeldoorn?

Zijn wens en plannen om in Apeldoorn een Monkey Town te vestigen dateren al van een paar jaar terug. De ervaring na één jaar Monkey Town heeft zijn verwachtingen ruim overtroffen. “Ik ben met de neus in de boter gevallen. Apeldoorn is een leuke actieve stad met veel toerisme en recreatie, maar heeft nog weinig indoor speelmogelijkheden”, vertelt Diederik. Hij is bijzonder ingenomen met zijn locatie. “Een mooie zichtplek met goede aanrijdmogelijkheden.”

Wat was het hoogtepunt van je eerste jaar?

“De afgelopen zomer leek wel winter. (Groot)ouders met kinderen in Apeldoorn en omgeving  waren blij en zeiden dat zij blij waren met een Monkey Town Indoor Speelparadijs”, laat Diederik Miedema weten. Zijn spannendste ding in het eerste jaar was zijn eerste Herfstvakantie na de opening van Monkey Town media september 2015. “Oprecht spannend”, zoals hij dit noemde. Want de grote vraag was, is er al genoeg bekendheid en zit Apeldoorn echt te wachten op extra indoor speelmogelijkheden?

Wat is er het komende jaar te verwachten?

Vanaf nu, oktober, is er een uitbreiding in de vorm van het Schatkistspel voor kinder- en familiefeestjes. Kinderen gaan op zoek naar de sleutel van de Schatkist van mascotte Oehlie. Sinds kort is er ‘gezinsuitbreiding’: mascotte Oehlie is er in een kleine knuffelversie.

Eind oktober is er extra softplay speelgoed en een prijsballenblower te verwachten in het peutergedeelte. Een Oehlieballenzuiger waar de kinderen ballen die buiten de ballenbak liggen kunnen laten opzuigen, blaast op willekeurige tijden een gouden bal weg. Wie een gouden bal heeft mag een cadeau uit de grabbelton pakken. Zo’n cadeau kan variëren van een spel tot een kortings- of 10-rittenkaart.

Voor eind november / begin december staat een uitbreiding in de vorm van een klimwand van 3 meter hoog en 10 meter lang op het programma. Kinderen vanaf 4 jaar kunnen hier klimmen zoals ze zelf willen of een parcours volgen.

Meer dan alleen spelen, klimmen, klauteren, enz?

Met een leuke menukaart en speciale aanbiedingen is onze horeca een aangename en welkome aanvulling voor onze gasten.  Maar met zijn horeca achtergrond gaat Diederik een stapje verder en biedt hij zijn locatie na de reguliere openingstijden aan voor bedrijfs- en familiefeesten, Sinterklaas-, Kerst-, of Nieuwsjaarsparty. De inrichting van Monkey Town biedt de mogelijkheid om een zaal te creëren tot 400 personen voor feesten, vergaderingen, presentaties en seminars, waarbij catering kan bestaan uit alleen koffie + patisserie tot specialistische buffetten. Het speelgedeelte kan dan eventueel fraai uit beeld verdwijnen.

Waar sta je over 4 jaar?

“Monkey Town zal zich blijven ontwikkelen en uitgroeien tot een gave binnen speellocatie als belangrijke tegenhanger van de buiten attracties in Apeldoorn”, zo laat Diederik weten.

Monkey Town Apeldoorn is 2000 m2 indoor speelplezier voor kinderen: klimmen, klauteren, door tunnels kruipen, glijden van diverse glijbanen, spelen met grote legoblokken, ravotten in de ballenbak, springen op trampolines en voetballen of basketballen in de extra grote voetbalkooi. Alleen kinderen betalen entrée.

Voor de allerkleinsten is er een grote peuterhoek. Voor peuters van 1 t/m 3 jaar geldt op maandag t/m vrijdag, met uitzondering van vakanties en feestdagen, bij binnenkomst tot 11:30 uur een gereduceerd peutertarief. “En dat bleek en blijkt een succesformule te zijn van Monkey Town”, meldt een tevreden Diederik tot slot.

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen