De Soos reünie 2016 op het Zwitsalterrein

Foto: Catawiki

De elfde reünie van Soos 59 staat op 19 en 20 november in het teken van de onlangs overleden
Lydia Tuinenburg, de eerste Indische teenagerster van ons land. De Apeldoornse zangeres die 56 jaar geleden op het toppunt van haar roem onverwacht de benen nam naar Amerika overleed aan de gevolgen van een herseninfarct.

Send me the pillow hoog in de hitparade

Met haar eveneens geëmigreerde broers en zus Renate zou Lydia op het Zwitsal – terrein twee concerten in haar vroegere woonplaats geven tijdens de jaarlijkse Soos reünie. Op het repertoire stond onder meer haar grote hit, een cover van Send me the pillow. Het nummer stond tussen 1959 en 1960 negen maanden onafgebroken hoog genoteerd in de hitparade.

Lydia’s zus Renate neemt in Apeldoorn de honneurs waar. Zowel op de zaterdag als een dag later wanneer er een memorial concert plaats heeft ter nagedachtenis van Lydia.

Programma Soos reünie 2016

Op zaterdag 19 november (15.00-24.00 uur) staat zij met haar twee broers op de planken. Dan zijn ook MikX, Collage Blues band, Backsound, Groove on the Roof, Joyce Rising, Lydia Tuinenburg reunion band, Juice ’n Bleusy, en Steel Breeze van de partij.

Een dag later (14-18 uur) komt ook country-legende Ben Steneker met zijn dochter Carmen naar het Zwitsalterrein, Steneker  had destijds een muzikaal en vocaal aandeel in Send met the Pillow. De andere artiesten zijn Americana Unlimited , Lydia Tuinenburg Reunion band, Carel Kdise & Chard, Funky-Fools en Ben Heart.

Voorverkoop adressen Apeldoorn

Tempelman vakkleding Hoofdstraat 25

Primera Ugchelen, winkelcentrum Orden, Mgr. Nolenplein [ zuid ] & Mercatorplein [ Kerschoten ]

Daan’s koffiekraam centrum markt Apeldoorn

The readshop Winkelcentrum Eglantier [ voorheen Bruna ]

Clemens Viskraam Winkelcentrum Schubertplein
Art Café Sam Sam

Toegangskaarten buiten Apeldoorn [email protected]

Toegangskaart voorverkoop

zaterdag 19-nov-2016 € 15,00  [ 15.00 -24.00 uur ]

zondag 20-nov-2016 € 10,00    [ 14.00 – 18.00 uur ]

Locatie Zwitsal hal Vlijtseweg Apeldoorn

De Soos organisatie

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen