TennisEvents en AHG slaan handen ineen bij NK Bedrijfstennis

Foto: pixabay anais_anais29

Voor het eerste NK Bedrijfstennis, 23, 24 en 25 juni 2017 in Apeldoorn (Gelderland), slaat TennisEvents by Eltingh Haarhuis de handen ineen met Active Health Group. ‘Een nieuw evenement met een nieuwe, gezonde partner. Hopelijk de start van een duurzame en gelukkige relatie,’ aldus TennisEvents-directeur en oud-toptennisser Jacco Eltingh met een knipoog naar de activiteiten van de nieuwe partner.

Active Health Group (AHG) is met circa tweehonderd professionals al tien jaar landelijk actief op het gebied van gezondheid, geluk en duurzame inzetbaarheid. TennisEvents en AHG streven naar een meerjarige relatie voor meerdere evenementen.

Samenwerking

Jacco Eltingh is razend enthousiast over het partnerschap met AHG voor het eerste NK Bedrijfstennis. ‘Alles wat ik dagelijks doe staat hiermee in verband; het geluk dat ik nastreef voor mijn gezin en directe omgeving, gezond proberen te blijven en fysiek en zakelijk actief zijn en blijven, allemaal zaken waarvoor AHG zich sterk maakt. Ik kan geen mooiere combinatie bedenken dan deze samenwerking. En dat alles ook nog op de Veluwe!’

Patrick Teunissen, directeur-eigenaar van Active Health Group sluit zich daar bij aan. ‘Bedrijfstennis is een prachtig samenspel van het bedrijf en het individu waarbij gezondheid een randvoorwaarde is. Als bedrijf faciliteer je je medewerkers om plezier te hebben in een actieve leefstijl, maar uiteindelijk moeten zij het zelf doen. Zij moeten zelf het tennisracket willen oppakken. Dat sluit goed aan bij onze visie op eigen regie op gezondheid. We zijn er dan ook trots op de nieuwe samenwerkingspartner te zijn van het NK Bedrijfstennis.’

NK Bedrijfstennis

Tijdens het driedaagse NK wordt er in mannen- vrouwen- of gemengde dubbelspelteams op verschillende tennisparken te Apeldoorn gespeeld in diverse speelsterktes. De finales zullen op Tennisvereniging De Maten gespeeld worden. Elke dag worden er voor alle NK-deelnemers ook clinics en inspiratiesessies georganiseerd.

In de aanloop naar het 3-daagse NK worden er bovendien in maart en mei Netwerksessies georganiseerd met het karakter van de al jarenlang succesvolle Netwerksessies rondom de Tennis Classics. De maartsessie staat in het teken van Vitaliteit en Gezondheid. De sessie in mei staat in het teken van Bewegen, gekoppeld aan een clinic met een prominent. In het najaar volgen nog twee Netwerksessies.

Reacties