Bewoners De Matenhof genieten van voorstelling Theater Orpheus

Foto: ©Theater Orpheus

Dinsdag 15 augustus genoten tientallen cliënten van Woon-zorgcentrum De Matenhof van een bijzondere voorstelling van Orpheus, namelijk op locatie in De Matenhof zelf. Theatergroep Mooi Weer uit Arnhem verzorgde de voorstelling Op het terras… die speciaal voor ouderen is gemaakt.

De Goede Zorg en Theater Orpheus

Om mensen die niet meer zelfstandig naar het theater kunnen toch te laten genieten van muziek en een mooie voorstelling, programmeert Theater Orpheus regelmatig niet in eigen huis, maar op locatie. In samenwerking met De Goede Zorg is ditmaal gekozen voor De Matenhof, zodat oudere mensen zorgenloos konden genieten van een leuke theatervoorstelling.

Goed bevallen

Bettine Mons (activiteitenbegeleider): “Het stuk is heel erg goed bevallen. De cliënten hebben genoten, zongen met de bekendere versjes mee en naar de andere liedjes zat men aandachtig te luisteren. Het duo was erg leuk om naar te kijken en te luisteren en men speelde goed op het publiek in. Zeker voor herhaling vatbaar!”

Theatergroep Mooi Weer

De Arnhemse theatergroep Mooi Weer speelt voorstellingen die uitermate geschikt zijn voor de oudere bezoeker. Voorstellingen vol nostalgie en muziek, maar tegelijkertijd ook eigentijds gepresenteerd. In De Matenhof speelde zij Op het terras…, een voorstelling die goed past bij de tijd van het jaar.