Vergunning aanvragen Kom In Actie voor 23 oktober

Foto: ©NPO3FM

Apeldoorn heeft al veel aanvragen ontvangen om in actie te komen voor 3FM Serious Request. 3FM Serious Request komt dit jaar naar Apeldoorn. In de week voor Kerst staat Het Glazen Huis op het Marktplein.

“Stille ramp”

Ieder jaar is 3FM Serious Request gewijd aan een bepaald thema, een zogenaamde ‘stille ramp’. Het geld dat met deze editie wordt opgehaald, wordt ingezet voor het herenigen van verscheurde families in rampgebieden. Ook Apeldoorn loopt warm en komt in actie om geld op te halen voor de stille ramp.

Vergunning aanvragen

“Mooi en hartverwarmend om te zien hoe de inwoners van Apeldoorn zich nu al inzetten. Er zijn al veel leuke acties met mooie opbrengsten georganiseerd. En ik ben ervan overtuigd dat er nog genoeg initiatieven op stapel staan. Maar vergeet niet dat voor grotere acties, acties die bijvoorbeeld in een park georganiseerd worden, een vergunning nodig is. Deze kan nog tot en met 23 oktober worden aangevraagd. Dus heb je een goed idee voor een actie, doe dan de check via www.apeldoorn.nl/evenementenvergunning om te kijken of een vergunning noodzakelijk is. Is dat zo, vraag dan snel je vergunning aan”, aldus Arno klein Goldewijk, projectleider 3FM Serious Request Veiligheid, Mobiliteit en Openbare Ruimte.

Plannen inventariseren

De gemeente inventariseert nu de plannen van de Apeldoornse inwoners, ondernemers, scholen en verenigingen. Overzicht over alle acties is noodzakelijk om de stad veilig en bereikbaar te houden in de week van 3FM Serious Request. Uitgangspunt daarbij is dat alle aanvragen gewoon hun vergunning krijgen.

Reacties