Veiling van fracties voor Serious Request 2017

Foto: Google street View

Burgemeester John Berends treedt op donderdagavond 7 december 2017 op als veilingmeester voor Serious Request! De Apeldoornse gemeenteraadsfracties organiseren op deze avond in de raadzaal van het stadhuis een veiling om geld op te halen voor het Rode Kruis.

Veiling voor iedereen

Alle raadsfracties bieden een of meerdere producten of diensten aan en iedereen kan hierop bieden. De Apeldoornse raadsfracties dragen met deze actie hun steentje bij aan Serious Request 2017, dat als doel de “Stille ramp” heeft: het herenigen van ouders en hun kinderen. Je bent meer dan van harte welkom om er op donderdag 7 december om 20.00 uur bij te zijn en een bod uit te brengen op één van de leuke, mooie en grappige diensten die de Apeldoorn gemeenteraadsleden aanbieden!

Ludieke items

In de Apeldoornse gemeenteraad zitten 11 raadsfracties: D66, Lokaal Apeldoorn, CDA, ChristenUnie, VVD, PvdA, GroenLinks, SGP, PvdD, 50PLUS en PSA. Zo kun je bieden op een fles champagne, een racefiets, een boswandeling voor zes personen en 25x naar de film. Zo maar een greep uit de aangeboden veilingitems. Wat er nog meer door de fracties aangeboden wordt lees je hier.De lijst wordt tot de veiling nog aangevuld.