Week van Zorg en Welzijn is gestart!

Foto: Week Zorg en Welzijn

In Apeldoorn kun je bij 17 instellingen een kijkje nemen. Kijk op de Week van Zorg en Welzijn voor informatie over de deelnemende instellingen. Het officiële startschot is vannacht gegeven voor de Week van Zorg en Welzijn met ambassadeur Maarten van der Weijden.

24-uur zwemmarathon

Van der Weijden was te gast bij Rijndam Revalidatie te Rotterdam, voor de kick-off van de 24uur durende zwemmarathon verspreid door het hele land om aandacht te vragen voor de Week van Zorg en Welzijn. Vanuit dankbaarheid naar de zorg die 24/7 doorgaat was er ook aandacht voor de nachtzorg die van der Weijden in het zonnetje heeft gezet. Deze week laat de sector zien wat Zorg en Welzijn te bieden heeft, kijk voor de instellingen die open zijn op de website van de week van zorg en welzijn.

Open huis in Week van Zorg en Welzijn

De Week van Zorg en Welzijn vindt plaats van 12 t/m 17 maart 2018. Honderden zorg- en welzijnsorganisaties openen tijdens deze week hun deuren om aan Nederland te laten zien hoe het er aan toegaat op de werkvloer. Neem een kijkje bij het verpleeghuis om de hoek of in een operatiekamer in een groot ziekenhuis in de buurt! Van zorgboerderij tot GGZ, van nieuwe zorg in de wijk, kleinschalig wonen in de ouderenzorg, revalidatie in de gehandicaptenzorg, ziekenhuizen GGZ, mondzorg, buurthuizen, huisartsen, kinderopvang, noem het maar op, alles is te zien!

Samenwerking

De Week van Zorg en Welzijn is een initiatief van de 14 regionale werkgeversorganisaties in zorg en welzijn, die samenwerken in Stichting RegioPlus.

Lees ook

Personeelstekorten in zorginstellingen nemen toe