Trainersduo verlaat dames 2 na 4 jaar

Foto: Pixabay

Na vier jaar een trainersduo gevormd te hebben bij Alterno dames 2, dat uitkomt in de landelijke Topdivisie, dragen Eric Meijer en Gert Ketel aan het einde van dit seizoen het spreekwoordelijke stokje over.

Opvolgers

Hun opvolgers zijn op dit moment nog niet bekend. Onder de bezielende leiding van het tweetal heeft dames 2 zich als vaste waarde gepositioneerd binnen de bovenste regionen van de Topdivisie. De technische commissie van Alterno heeft zich tot doel gesteld binnen enkele weken voor de opengevallen functies oriënterende gesprekken te gaan houden met nieuwe kandidaten.

Toekomst

trainersduoEric Meijer en Gert Ketel zijn zich aan het beraden wat hun volgende uitdaging in hun trainersloopbaan gaat zijn. Daarvoor zijn er gesprekken gaande om hun kennis en kunde op andere plaatsen binnen Alterno Apeldoorn in te gaan zetten. Het bestuur is blij dat Eric en Gert open staan om in een andere hoedanigheid aan de vereniging verbonden te blijven en bedanken beide mannen voor hun enorme inzet van de laatste jaren.trainersduo

In de gaten

Binnenkort hoopt het bestuur bekend te kunnen maken wie de nieuwe trainer van Alterno Dames 2 zal worden.