Figuranten gezocht voor opname promofilms Team NL in Apeldoorn

Foto: NOCNSF

Op maandag 20 augustus a.s. worden voor de nieuwe campagne voor TeamNL, promotiefilmpjes gemaakt. Hiervoor is nocnsf.nl nog op zoek naar figuranten.

Figuranten

Figuranten zijn mensen die wel meespelen in de promotiefilmpjes, maar zelf geen tekst hoeven te zeggen. De campagne wordt gefilmd op een middelbare school in Apeldoorn en zijn dan ook op zoek naar kinderen tussen de 12 en 18 jaar om in deze promotiefilmpjes mee te spelen. De video’s zullen uiteindelijk via sociale mediakanalen van o.a. TeamNL/NOC*NSF en zelfs TeamNL sporters verder worden verspreid!

Ben jij het?

Ben jij degene die wij zoeken, tussen de 12 en 18 en heb je zin om mee te doen, of ken jij kinderen/neefjes/nichtjes/buren/jongeren van je sportvereniging die dit leuk lijkt? Of wil je meer weten? Stuur dan een bericht naar Peter Wiggers ([email protected]).

Verdere achtergrond info over de dag staat ook op www.ikwistnietdatikhetinmehad.nl
Kun je maandag 20 augustus, meld je dan snel aan!

Talentdag

Nederland heeft de ambitie om bij de beste topsportlanden in de wereld te horen. Om deze ambitie te realiseren is in Nederland, onder meer wegens de beperkte inwonersaantallen en financiële middelen in vergelijking met andere topsportlanden, een effectievere en efficiëntere manier van talentherkenning.