Gelre ziekenhuizen fietstocht is al 7 jaar lang een gezellig dagje uit

Al 7 jaar lang een gezellig dagje uit! Bij voorinschrijving kost deelname slechts €6,50. Of betaal op 1 september zelf €7,50 aan de balie.

Voor in de agenda van 2018: zaterdag 1 september alweer de 8e editie van de Gelre ziekenhuizen fietstocht. Dus alle fanatieke fietsers, fietsliefhebbers en MTB’ers: blok deze zaterdag alvast in de (mobiele) agenda! Inschrijven is nu alweer mogelijk.

Waarom meedoen aan de Gelre ziekenhuizen fietstocht?

Fietsgenot voor racers, recreanten én MTB’ers. Prachtige fietstocht in en rondom het mooie Apeldoorn. Fietsplezier én Unicef steunen NTFU-keurmerk “EXTRA GOED GEREGELD”: een beloning voor tochten die hun organisatie zeer goed op orde hebben.

Fietsgenot voor racers, recreanten én MTB’ers

De Gelre ziekenhuizen fietstocht is voor íedereen! Zowel mountainbikers als racers en recreanten kunnen hun hart ophalen met dé fietstocht van Apeldoorn. Zo bieden we aan racers en recreanten de Gelre ziekenhuizen toertocht in 3 verschillende afstanden:

  • 40 km (gezinstocht | recreatief)
  • 70 km  (recreatief | racefiets)
  • 110 km (recreatief | racefiets)

Aan mountainbikers bieden we de Gelre ziekenhuizen MTB-tocht, ook in 3 verschillende afstanden:

  • 35 km (MTB gepijld)
  • 50 km (MTB gepijld)
  • 80 km (MTB GPS-tocht)

Meer informatie over Toer- en MTB-tocht »

Meer dan alleen een fietstocht

Gelre ziekenhuizen heeft op zaterdag 1 september meer te bieden dan alleen een fietstocht. Zo kunt u, voor of na uw tocht, een bezoekje brengen aan de Gelre Gezondheidsmarkt. Neemt u onderweg een versnapering bij rustpunt De Harskamp? Deze opbrengsten gaan volledig naar Kids College Apeldoorn. Deze dag fietst u niet alleen voor uzelf, maar door deelname ook automatisch voor ons goede doel: Unicef.

In 2017 schreven meer dan 2.000 deelnemers zich in om Unicef te steunen én een mooie tocht te fietsen. In totaal hebben we samen €11.721 voor Unicef verzameld. De Rotaryclub heeft op rustpunt de Harskamp €2.287 opgehaald voor Kids College Apeldoorn. Een fantastisch resultaat! Volgend jaar gaan we natuurlijk voor nog meer deelnemers en nog grotere opbrengsten. Opbrengsten goede doel 2017

NTFU-keurmerk “EXTRA GOED GEREGELD”

Trots kunnen we u vertellen dat de NTFU onze fietstocht heeft beloond met het keurmerk “Extra Goed Geregeld”. Alleen tochten waarbij de deelnemers extra in de watten worden gelegd en waar alles goed voor elkaar is, komen in aanmerking voor het keurmerk Extra Goed Geregeld. In 2017 heeft een kwaliteitsadviseur van de NTFU onze fietstocht beoordeeld en mochten wij dit prachtige keurmerk in ontvangst nemen.