Terugroepactie melamine bordje Ojo Walli (Zeeman)

Foto: Productwaarschuwing

Winkelketen Zeeman roept het melamine bordje met Ojo Walli motief terug. Uit onderzoek is gebleken dat het product niet voldoet aan de veiligheidseisen.

Melamine

Bij gebruik van de bordjes kan er een hoeveelheid melamine in het eten terechtkomen die groter is dan de wettelijk toegestane limiet. Op langere termijn kan dit een gezondheidsrisico opleveren, met name bij jonge kinderen.

Wat?

De terugroepactie geldt voor de melamine bordjes met de verkoopnaam ‘Disney Wallie bordje’ van leverancier W&O products B.V. met de lotnummers CA7009, A57690 en 021900. De bordjes zijn verkocht bij Zeeman vanaf januari 2019.

En nu?

Als u deze bordjes gekocht heeft, dan wordt u aangeraden deze niet meer te gebruiken. U kunt de bordjes terugbrengen naar een filiaal van Zeeman, ook als er geen etiket meer op zit. Het aankoopbedrag krijgt u retour.

Meer info terugroepactie

Voor meer informatie over deze terugroepactie van de Disney Ojo Walli bordjes kunt u contact opnemen met de klantenservice van Zeeman via telefoonnummer 0172 – 482 911 of per e-mail via [email protected].

Bron: Zeeman, FAVV, 11 mei 2019