Sencor haalt 2 types mobiele airconditioning terug

Foto: Productwaarschuwing

Het bedrijf Fast ČR a.s. roept twee types Sencor mobiel airconditioning terug. Door een probleem met het apparaat kan de interne bedrading beschadigd raken. Het bedrijf heeft twee meldingen ontvangen van dit probleem.

Brand of kortsluiting

De waarschuwing geldt voor de Sencor SAC MT1221CH en de  Sencor SAC MT1222CH. Als u deze mobiele airconditioner heeft, dan wordt u dringend geadviseerd deze niet meer te gebruiken. Door het probleem met de bedrading is brand of kortsluiting mogelijk.

Retour

U kunt de airconditioner terugsturen of terugbrengen naar de winkel waar u deze gekocht heeft, met een verzoek tot terugbetaling van het aankoopbedrag. Het is ook mogelijk dat de airconditioner bij u thuis wordt gerepareerd.

Meer informatie Sencor

Wij raden u aan om contact op te nemen met de klantenservice bij vragen over deze reparatiemogelijkheid, of bij problemen met het retour zenden van het apparaat. U kunt dan het beste bellen met 073-54 30 775 (werkdagen van 09.00u tot 17.00u) of per e-mail via [email protected]. Bron: Fast ČR a.s. / Sencor, 14 juli 2019