112

Man weigert geld te geven en wordt gestoken

Foto: NieuwsNL

Afgelopen nacht is een 22-jarige man uit Apeldoorn gewond geraakt nadat hij door drie onbekende mannen is neergestoken. De politie is meteen een onderzoek gestart en is op zoek naar getuigen.

Poging tot beroving

Het slachtoffer fietste rond 00.30 uur op de kruising van de Rijnstraat met de Oude Beekbergerweg toen hij door drie mannen werd aangesproken en om geld werd gevraagd. Het slachtoffer wilde dit niet afgeven en fietste snel weg. Op dat moment voelde hij een flinke steek in zijn zij omdat hij werd gestoken door een scherp voorwerp. Het slachtoffer kon ontkomen en stuitte niet veel later op agenten die voor een andere melding verderop in de straat stonden.

Onderzoek

Meteen werd er door de agenten eerste hulp verleend aan het slachtoffer en een onderzoek ingesteld. Helaas zijn de verdachten niet meer aangetroffen. Het gaat om drie blanke mannen. Een van hen had een grijze hoodie aan

Heeft u meer informatie?

Rond het tijdstip van het incident lagen natuurlijk veel mensen te slapen, maar misschien heeft u gisteravond rond 00.30 uur iets gezien of gehoord. Of misschien woont u op de Rijnstraat of de Oude Beekbergerweg en heeft u camera’s aan uw woning hangen die het incident of de drie mannen hebben gefilmd. Als u informatie heeft dan horen wij dat graag! U kunt contact met ons opnemen via 0900-8844.  Anoniem uw informatie doorgeven kan ook via Meld Misdaad Anoniem 0800-7000.

 

Reacties