Puur NL Rucola uit biologische winkels teruggeroepen

Foto: Productwaarschuwing

Leverancier Udea roept verpakkingen met rucola van het merk Puur NL terug. In sommige verpakkingen is mogelijk de Listeria bacterie aanwezig. Deze bacterie kan leiden tot ernstige gezondheidsklachten.

Biologische winkels

De terugroepactie geldt voor de verpakkingen Puur NL Rucola 75 gram met THT-datum 05-11-2019. De verpakking heeft streepjescode 8711521000722. Het product is verkocht bij Ekoplaza, biologische speciaalzaken en boerderijwinkels.

Listeria

Het eten van producten die besmet zijn met de Listeria bacterie kunnen ernstige gezondheidsrisico’s opleveren, die soms pas na 90 dagen optreden. Voor jonge kinderen, ouderen, zwangere vrouwen en mensen met een verminderde weerstand kan het eten van producten die besmet zijn met de Listeria bacterie zeer ernstige gevolgen hebben.

Puur NL Rucola gekocht?

Heeft u dit product gekocht? Eet het dan niet, maar breng het terug naar de winkel waar u het heeft gekocht. Het aankoopbedrag krijgt u terug. Wilt u meer weten over deze terugroepactie van Puur NL Rucola door Udea? Neem dan contact op met Udea via het e-mail adres [email protected]. Bron: Udea, Nederlandse Voedsel- en Warenautoriteit, 4 november 2019