Hangjongeren in Apeldoorn bezorgen inwoners relatief weinig overlast dan elders in Nederland

Foto: Pixabay

In de gemeente Apeldoorn zijn er vorig jaar 573 meldingen gedaan van overlastgevende hangjongeren.

Vervelende hangjongeren

In heel Nederland werden er gemiddeld 4,4 meldingen geregistreerd per duizend inwoners. In de gemeente Apeldoorn werden er 3,5 meldingen geregistreerd per duizend inwoners. Bijna 1 melding minder per 1000 inwoners.

Vervelende hangjongeren

Omroep Gelderland zocht de politiecijfers uit voor Gelderland. In de gemeente Culemborg was de overlast het ergst, daar werden 7,9 meldingen gedaan op duizend inwoners. Ook in Druten ligt het aantal meldingen boven de 7. In Bronckhorst en Lochem zijn de minste meldingen geweest, dat waren er respectievelijk 1,8 en 2. In andere gemeenten wisselen de aantallen meldingen qua hoeveelheid: Harderwijk (4,5), Nunspeet (4,9), Ermelo (3,6) en Epe (3,5) scoren meer en minder dan Apeldoorn.

Meer nieuws

Voor meer nieuws kunt u Apeldoorn Nieuws¬†toevoegen op uw social media kanalen. Ook kunt u lid worden van onze nieuwsbrief. En kunt u ons via push-meldingen op uw beeldscherm krijgen. Ook voor regionaal nieuws kunt u terecht bij de buren. Harderwijk Nieuws en Nunspeet Nieuws en Ermelo Nieuws. Adverteren kan natuurlijk ook! Adverteren op nieuwspagina op Facebook met meer dan 8500 volgers? Mail dan naar [email protected] of bel naar 06-17732224