Gewonden maandagavond bij eenzijdig ongeval op de Kayersdijk

Bij een ernstig eenzijdig ongeval op de Kayersdijk in Apeldoorn zijn maandagavond vlak voor middernacht 3 (zwaar)gewonden gevallen.

Kort voor middernacht

Het ongeval gebeurde rond 23.40 uur. De auto botste frontaal op twee bomen die langs de weg stonden waarna het in brand vloog. Hulpdiensten rukten groots uit, vier brandweerwagens, 5 ambulances en een traumahelikopter kwamen ter plaatse voor de hulpverlening.

Snel in brand

Bij aankomst van de eerste ambulance en politiewagens stond het voertuig al in brand. Op dat moment zat er nog een vrouwelijk slachtoffer in, zij werd door omstanders, een ambulancemedewerker en politieagenten uit het brandende voertuig gered. Zij raakte zwaargewond en is met spoed overgebracht naar het ziekenhuis. Naast de vrouw zaten ook twee mannen in de auto, ook zij raakten gewond en werden per ambulance naar het ziekenhuis gebracht.

Blussen

De brandweer bluste ondertussen de brand. Zij hadden het vuur snel onder controle maar konden niet voorkomen dat de auto volledig uitbrandde. De brandweer kon nadat de klus geklaard was retour. De politie sloot de Kayersdijk volledig af in verbrand de hulpverlening en het sporenonderzoek. De politie doet namelijk toedracht naar het ongeval. Over een eventuele oorzaak kon een politieagent ter plaatse dan ook nog niks zeggen.

Traumahelikopter

De gealarmeerde traumahelikopter landde langs de Europaweg. Hier werd het MMT personeel opgehaald en naar de ambulance toe gebracht. Het ongeval trok veel bekijks van omwonden.

Meer nieuws

Voor meer nieuws kunt u Apeldoorn Nieuws toevoegen op uw social media kanalen. Ook kunt u lid worden van onze nieuwsbrief. En kunt u ons via push-meldingen op uw beeldscherm krijgen. Ook voor regionaal nieuws kunt u terecht bij de buren. Harderwijk Nieuws en Nunspeet Nieuws en Ermelo Nieuws. Adverteren kan natuurlijk ook! Adverteren op nieuwspagina op Facebook met meer dan 8500 volgers? Mail dan naar [email protected] of bel naar 06-17732224