112

Kluis meegenomen tijdens inbraak in januari in de Platinastraat Apeldoorn

Foto: Politie.nl

Op donderdag 30 januari braken twee mannen in bij een woning aan de Platinastraat. Een van werd al aangehouden, naar de andere is de politie nog op zoek.

Kluis meegenomen

Het slachtoffer is twee maanden later nog steeds bezig met de inbraak. Hij zegt: “Verzekeringswerk, onderzoek en steeds weer komt het naar boven. Je hele ziel en zaligheid lag in die kluis. Alles wat je niet voor handen wilde hebben stopte je daar in. En die kluis die nemen ze dan mee.”

Daders

Twee mannen worden verdacht van de overval. Een van de twee zit inmiddels achter slot en grendel. Een 32-jarige man uit Veenendaal. Nummer twee wordt nog naar gezocht. Hij droeg op de dag van de inbraak een lichte broek en een korte, donkere jas. Hij had een gemillimeterd donker kapsel. En hij heeft uitstekende oren, lijkt het.

Uitzending BureauGLD

Tips

Heeft u een tip over deze zaak? Laat het ons weten via het tipformulier.

Meer nieuws

Voor meer nieuws kunt u Apeldoorn Nieuws toevoegen op uw social media kanalen. Ook kunt u lid worden van onze nieuwsbrief. En kunt u ons via push-meldingen op uw beeldscherm krijgen. Ook voor regionaal nieuws kunt u terecht bij de buren. Harderwijk Nieuws en Nunspeet Nieuws en Ermelo Nieuws. Adverteren kan natuurlijk ook! Adverteren op nieuwspagina op Facebook met meer dan 8500 volgers? Mail dan naar [email protected] of bel naar 06-17732224

 

Reacties