Park Berg & Bos sluit om 18.00 uur, ondanks zomertijd

Foto: Wikimedia

Normaal gesproken verschuift de sluitingstijd van het park met het ingaan van de zomertijd naar 21.00 uur. Om, met het oog op het coronavirus, groepsvorming tegen te gaan, heeft de gemeente besloten de sluitingstijd vooralsnog te houden op 18.00 uur.

Park eerder dicht

Normaal gesproken gaat met het ingaan van de zomertijd – dit weekend – de sluitingstijd van het stadspark van 18.00 naar 21.00 uur. De gemeente merkt dat Berg en Bos ook in deze corona-tijd nog veel opgezocht wordt, vertelt woordvoerder Arnoud van der Steen. Dat wetende zouden toezichthouders er ’s avonds nog geregeld langs moeten om te zien of er mensen in te grote groepen, te dicht bij elkaar in de buurt komen. Die toezichthouders hebben de handen al vol aan het bezoeken van allerlei andere locaties, zoals de overige parken in Apeldoorn. Met de openingstijden-maatregel kan in elk geval één plek uit die reeks worden overgeslagen.

Meer nieuws

Voor meer nieuws kunt u Apeldoorn Nieuws toevoegen op uw social media kanalen. Ook kunt u lid worden van onze nieuwsbrief. En kunt u ons via push-meldingen op uw beeldscherm krijgen. Ook voor regionaal nieuws kunt u terecht bij de buren. Harderwijk Nieuws en Nunspeet Nieuws en Ermelo Nieuws. Adverteren kan natuurlijk ook! Adverteren op nieuwspagina op Facebook met meer dan 8500 volgers? Mail dan naar [email protected] of bel naar 06-17732224