Brandende auto tegen lantaarnpaal geparkeerd

Foto: ©Maximaal Sales

Dinsdagmiddag rond 17.00 uur schrok de bestuurster van een auto zich rot toen zij rook onder de motorkap vandaan zag komen.

Brandende auto

Tijdens de autorit zag de vrouw ineens rook onder de motorkap vandaan komen en kort daarna ook vlammen. Zij bedacht zich geen moment en wilde de auto stoppen en zichzelf in veiligheid brengen. De remmen van de auto werkte niet op dat moment en de vrouw besloot een lantaarnpaal te gebruiken als eindpunt.

Weg dicht

Het opgeroepen brandweerteam was snel op de plek des onheils en kon de brand blussen. De Otterloseweg werd tijdelijk afgesloten door de politie. De auto werd total-loss verklaard en weggesleept.

Meer nieuws

Voor meer nieuws kunt u Apeldoorn Nieuws toevoegen op uw social media kanalen. Ook kunt u lid worden van onze nieuwsbrief. En kunt u ons via push-meldingen op uw beeldscherm krijgen. Ook voor regionaal nieuws kunt u terecht bij de buren. Harderwijk Nieuws en Nunspeet Nieuws en Ermelo Nieuws. Adverteren kan natuurlijk ook! Adverteren op nieuwspagina op Facebook met meer dan 8500 volgers? Mail dan naar [email protected] of bel naar 06–36454332.