Ontwerpfout leidt tot terugroepactie plantenhangers vanwege onveiligheid

Foto: Productwaarschuwing

Leverancier elho roept de greenville plantenhangers terug. Gebruik van de plantenhanger kan leiden tot onveilige situaties.

Ontwerpfout

Door een ontwerpfout kan bij hoge temperaturen de planthanger vallen. De terugroepactie geldt voor de elho greenville plantenhangers, verkrijgbaar in de versies long en single. De planthangers zijn in vijf kleuren verkocht sinds januari 2020. Door een ontwerpfout kan de planthanger bij hoge temperaturen vallen, en dit kan leiden tot onveilige situaties en (ernstig) letsel.

Niet meer gebruiken

Als u deze planthanger heeft, dan vraagt elho u om deze te verwijderen en contact op te nemen met de klantenservice van het bedrijf via [email protected] met als onderwerp ‘Terugroepactie elho greenville planthanger’. De consumentenservice zal dan contact opnemen over het retourneren van het product. Het aankoopbedrag krijgt u retour nadat het product is teruggestuurd.

Meer info

Voor meer informatie over de terugroepactie van de greenville plantenhangers door elho kunt u contact opnemen met de klantenservice van elho via telefoonnummer 013 – 751 57 50. Dit nummer is bereikbaar tijdens kantooruren. U kunt ook een mail sturen naar [email protected]. Bron: elho, 27 juni 2020

Meer nieuws

Voor meer nieuws kunt u Apeldoorn Nieuws toevoegen op uw social media kanalen. Ook kunt u lid worden van onze nieuwsbrief. En kunt u ons via push-meldingen op uw beeldscherm krijgen. Ook voor regionaal nieuws kunt u terecht bij de buren. Harderwijk Nieuws en Nunspeet Nieuws en Ermelo Nieuws. Adverteren kan natuurlijk ook! Adverteren op nieuwspagina op Facebook met meer dan 8500 volgers? Mail dan naar [email protected] of bel naar 06–36454332.