112

Twee gesignaleerde verdachten aangehouden voor betrokkenheid schietpartij Apeldoorn

Foto: politie

De politie heeft een 20-jarige man uit Apeldoorn aangehouden.

Betrokkenheid schietpartij juli

De man wordt verdacht van betrokkenheid bij de schietpartij aan het Markerichtersveld in Apeldoorn op 20 juli 2020. Daarnaast werd de man gezocht door de Belgische politie en stond hij als bekende overlastgever bekend in Apeldoorn. De man kon afgelopen woensdag in een lopende actie worden aangehouden. Hij zit vast en de politie doet verder onderzoek naar zijn rol bij het schietincident.

Nog een aanhouding

In dezelfde actie kon ook een 26-jarige man uit Apeldoorn worden aangehouden. Ook deze man werd gezocht door de Belgische politie. Deze man heeft verder geen rol in het onderzoek naar de schietpartij. Wel stond hij eveneens als bekende overlastgever bekend in Apeldoorn.

Hoge prioriteit

Afgelopen 20 juli kwam er iets na 02:00 uur een melding binnen van de schietpartij aan het Markerichtersveld. Eerder werden er al twee personen aangehouden van 20 en 21 jaar uit Apeldoorn. Deze personen zitten niet meer vast, maar zijn nog wel aangemerkt als verdachten. Er vielen geen gewonden bij het incident, maar de politie neemt de zaak erg hoog op.

Meer nieuws

Voor meer nieuws kunt u Apeldoorn Nieuws toevoegen op uw social media kanalen. Ook kunt u lid worden van onze nieuwsbrief. En kunt u ons via push-meldingen op uw beeldscherm krijgen. Ook voor regionaal nieuws kunt u terecht bij de buren. Harderwijk Nieuws en Nunspeet Nieuws en Ermelo Nieuws. Adverteren kan natuurlijk ook! Adverteren op nieuwspagina op Facebook met meer dan 8500 volgers? Mail dan naar [email protected] of bel naar 06–36454332.

Reacties