KleinGeluk zoekt voor thuiszorgteams De Arkel en/of De Groene Hoven een collega

Foto: KleinGeluk

KleinGeluk biedt persoonlijke en kleinschalige zorg- en dienstverlening op het gebied van wonen, welzijn en (specialistische) zorg.
Vrijheid & veiligheid en vernieuwend en verantwoord staan bij KleinGeluk voorop bij het bieden van zorg en dagelijks welzijn.

Bij KleinGeluk werk je kleinschalig met enthousiaste en betrokken collega’s.
De thuiszorg vormt een apart organisatieonderdeel. Zij hebben de innovatiekracht om voortdurend nieuwe diensten en arrangementen aan te kunnen bieden die passen bij de steeds veranderde, individuele vraag. Binnen de thuiszorg wordt er planmatig, constructief en in kleine teams gewerkt.

Voor thuiszorgteams de Arkel en de Groene Hoven zijn wij op zoek naar gedreven enthousiaste collega’s in de functie van Eerst Verantwoordelijk Verzorgende (EVV),
die flexibel inzetbaar.

Eerst Verantwoordelijk Verzorgende (EVV) / Thuiszorg
minimaal 20 uur per week (in overleg)
Wat ga je doen?

Onze thuiszorgteams werken in de zorgwoningen in de directe omgeving van onze woonzorgcentra en in de wijk, binnen de stadsgrenzen van Apeldoorn.
Je werkzaamheden bestaan uit (tijdelijk) geplande- en ongeplande zorg bij cliënten in de thuissituatie. Ongeplande zorg vind plaats na een oproep via de persoonsalarmeringen.
Als Eerst Verantwoordelijk Verzorgende (EVV) regel je alles m.b.t. het zorgplan van de aan jou toegewezen cliënten. Jij bent hun aanspreekpunt. Je geeft zo nodig leiding aan cliënten-teambesprekingen van de toegewezen cliënten en draagt zorg voor het noteren en uitvoeren van de gemaakte afspraken.

Je verricht daarnaast zelfstandig kwalitatief goede zorg aan cliënten. Daarbij is het belangrijk om de zelfredzaamheid van de cliënt te stimuleren. De taken zijn gericht op verzorging, verpleging en begeleiding van (chronisch) zieken en ouderen in de thuissituatie. Hierbij heb je zowel oog voor de professionele uitvoering van de zorg, als voor de beleving van de cliënt. Je signaleert eventuele veranderingen of bijzonderheden in gezondheid en welbevinden van de cliënt en handelt hiernaar volgens je eigen takenpakket en binnen de kaders van het zorgdossier en de zorgindicatie. Daarnaast bespreek je dit zo nodig met  wijkverpleegkundige, collega’s en andere disciplines. Je maakt onderdeel uit van een betrokken team.

Wie ben je?
Om de functie goed te kunnen vervullen, breng je kennis en ervaring mee:

  • Je bent in het bezit van een diploma Verzorgende niveau 3 (IG) bij voorkeur aangevuld met een training EVV;
  • Je hebt ervaring en kennis van de doelgroep (ouderen) en de daaraan verbonden zorgbehoeften en benaderingswijzen;
  • Je hebt een goede beheersing van verpleegtechnische vaardigheden;
  • Je beschikt over een dienstverlenende en klantgerichte instelling;
  • Je bent in bezit van rijbewijs B.

Vanzelfsprekend beschik je over goede sociale en communicatieve vaardigheden en kan je prima in teamverband als ook zelfstandig werken.

Tenslotte denk jij als Eerst Verantwoordelijk Verzorgende mee over de kwaliteitsverbetering van onze zorg, bouwt mee aan teamontwikkeling en zelforganisatie.  Wij staan open voor jouw ideeën.

Wat bieden wij?

  • Direct een dienstverband voor onbepaalde tijd, minimaal 20 uur per week
    (in overleg);
  • Salaris volgens FWG schaal 40, CAO VVT
    (maximaal € 2.971,05 bij een 36-urige werkweek);
  • Goede opleiding- en scholingsmogelijkheden.

Interesse?
Ben jij een gediplomeerd Verzorgende IG en wil je je graag (verder) ontwikkelen binnen de thuiszorg dan gaan wij graag met je in gesprek!

Je kunt je cv met begeleidende brief versturen via de mail: [email protected]

Voor meer informatie kan je contact opnemen met de wijkverpleegkundigen van thuiszorgteam De Arkel en/of De Groene Hoven, bereikbaar via de Zorglijn 0800-0604.

Wij vinden jouw privacy erg belangrijk en zorgen er daarom ook voor dat de persoonsgegevens die je met ons deelt zorgvuldig worden behandeld. Door te solliciteren ga je ermee akkoord dat jouw persoonsgegevens worden verwerkt en worden doorgestuurd.

Meer nieuws

Voor meer nieuws kunt u Apeldoorn Nieuws toevoegen op uw social media kanalen. Ook kunt u lid worden van onze nieuwsbrief. En kunt u ons via push-meldingen op uw beeldscherm krijgen. Ook voor regionaal nieuws kunt u terecht bij de buren. Harderwijk Nieuws en Nunspeet Nieuws en Ermelo Nieuws. Adverteren kan natuurlijk ook! Adverteren op nieuwspagina op Facebook met meer dan 8500 volgers? Mail dan naar [email protected] of bel naar 06–36454332.

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen