112

Politie onderzoekt inbraken bij opticien in Apeldoorn

Foto: Bureau GLD

De politie onderzoekt een drietal inbraken bij opticiens in Zwolle, Deventer en Apeldoorn.

Apeldoorn

Op donderdag 30 juli kreeg een opticien aan de Hoofdstraat in Apeldoorn ‘s nachts ongewenst bezoek. Ook hier hadden de daders het voorzien op brillen van het merk Cartier. Bij de inbraken vernielden de daders met grof geweld ruiten om binnen te komen.

Heeft u een tip over deze zaak?

Laat het ons weten via het tipformulier. Zaaknummers 2020326613, 2020326666, 2020355502

Zwolle

Op dinsdag 14 juli is een opticien aan de Groot Wezenland slachtoffer geworden van inbraak. Hierbij zijn verschillende brillen van het merk Cartier gestolen. Getuigen zagen de daders wegrijden in een zwarte auto (cabrio model).

Deventer

Diezelfde nacht vond een inbraak plaats bij een opticien aan de Keizerstraat in Deventer. De buit bestond bij deze inbraak eveneens uit Cartier (zonne)brillen. Bij deze inbraak maakten de daders gebruik van een scooter.

Vragen

  • Wie kan iets vertellen over deze inbraken?
  • Wie kent de personen op de beelden? Eventueel in combinatie met de zwarte auto?
  • Wie kan iets zeggen over de gestolen (zonne)brillen? Misschien zijn ze ergens te koop aangeboden?

Video

https://youtu.be/LEweHNkUkbM

Meer nieuws

Voor meer nieuws kunt u Apeldoorn Nieuws toevoegen op uw social media kanalen. Ook kunt u lid worden van onze nieuwsbrief. En kunt u ons via push-meldingen op uw beeldscherm krijgen. Ook voor regionaal nieuws kunt u terecht bij de buren. Harderwijk Nieuws en Nunspeet Nieuws en Ermelo Nieuws. Adverteren kan natuurlijk ook! Adverteren op nieuwspagina op Facebook met meer dan 8500 volgers? Mail dan naar [email protected] of bel naar 06–36454332.

Reacties