Waarschuwing allergenen onvolledig bij Lidl Ons & Pond Dropstaafjes

Foto: Productwaarschuwing

Supermarktketen Lidl waarschuwt dat de allergenenvermelding op de verpakking van Ons & Pond Dropstaafjes niet volledig is.

Onvolledige waarschuwing

Het product bevat GLUTEN en TARWE, maar dit staat niet op het etiket. De waarschuwing geldt voor de Lidl Ons & Pond Dropstaafjes in verpakking 250 gram met THT 11-02-2022.

Allergie? Dan beter niet

Het product is niet geschikt voor mensen met een allergie voor GLUTEN en/of TARWE. Als u dit product gekocht heeft, maar u kunt het vanwege een allergie niet eten, dan kunt u het product terugbrengen naar een filiaal van Lidl. Het aankoopbedrag krijgt u vergoed.

Consumenten zonder allergie voor gluten en/of tarwe kunnen dit product wel gewoon eten.

Meer info

Voor meer informatie over deze allergenenwaarschuwing van Lidl voor de Ons & Pond Dropstaafjes kunt u contact opnemen met de klantenservice van Lidl via telefoonnummer 020 – 709 50 39 of per e-mail via [email protected]. Bron: Lidl Nederland, 8 oktober 2020

Meer nieuws

Voor meer nieuws kunt u Apeldoorn Nieuws toevoegen op uw social media kanalen. Ook kunt u lid worden van onze nieuwsbrief. En kunt u ons via push-meldingen op uw beeldscherm krijgen. Ook voor regionaal nieuws kunt u terecht bij de buren. Harderwijk Nieuws en Nunspeet Nieuws en Ermelo Nieuws. Adverteren kan natuurlijk ook! Adverteren op nieuwspagina op Facebook met meer dan 8500 volgers? Mail dan naar [email protected] of bel naar 06–36454332.