Rekening voor eigen bijdrage WMO onterecht naar mensen met minimuminkomen

Foto: Pixabay

Het Centraal Administratie Kantoor (CAK) heeft namens de gemeente Apeldoorn rekeningen verstuurd naar Apeldoorners voor de eigen bijdrage van de WMO. Een deel van deze rekeningen is verkeerd terechtgekomen bij inwoners met een inkomen tot 120% van het minimuminkomen. Ze hoeven de rekening niet te betalen.

Rekening is foutje

Deze mensen zijn echter vrijgesteld van het betalen van een eigen bijdrage. Wij zijn op dit moment als gemeente samen met het CAK aan het uitzoeken welke mensen het precies betreft, hoe we dit gaan oplossen en hoe dit heeft kunnen gebeuren. Wij hopen op zeer korte termijn hierover meer duidelijkheid te geven.

Meer nieuws

Voor meer nieuws kunt u Apeldoorn Nieuws toevoegen op uw social media kanalen. Ook kunt u lid worden van onze nieuwsbrief. En kunt u ons via push-meldingen op uw beeldscherm krijgen. Ook voor regionaal nieuws kunt u terecht bij de buren. Harderwijk Nieuws en Nunspeet Nieuws en Ermelo Nieuws. Adverteren kan natuurlijk ook! Adverteren op nieuwspagina op Facebook met meer dan 8500 volgers? Mail dan naar [email protected] of bel naar 06–36454332