Monkey Town schuift testcase weekje naar voren

Foto: ©Canva

Monkey Town Apeldoorn is gereed voor de pilot sneltest voor toegang op aanstaande zaterdag 17 april.

Snelteststraat niet klaar

Maar vanwege een externe factor waarop het bedrijf zelf geen invloed heeft, verschuift Monkey Town de pilot onder voorbehoud naar volgende week zaterdag 24 april. Monkey Town heeft het definitieve bericht gekregen dat de Snelteststraat nabij Omnisport in Apeldoorn voor en op zaterdag 17 april nog niet in functie is. Monkey Town vindt het niet passend dat bezoekers in bijvoorbeeld Zwolle of Arnhem zich moeten laten (snel)testen. Medewerkers van Monkey Town zijn nu in overleg met de overheid om de formaliteiten rond te krijgen voor de pilot op 24 april.

Doorschuiven

Bezoekers die voor de 17e hebben gereserveerd worden doorgeschoven naar de 24e en krijgen daarvoor een bevestiging per mail. Waar nodig neemt Monkey Town persoonlijk contact met bezoekers die al hebben gereserveerd.

Meer nieuws

Voor meer nieuws kunt u Apeldoorn Nieuws toevoegen op uw social media kanalen. Ook kunt u lid worden van onze nieuwsbrief. En kunt u ons via push-meldingen op uw beeldscherm krijgen. Ook voor regionaal nieuws kunt u terecht bij de buren. Harderwijk Nieuws en Nunspeet Nieuws en Ermelo Nieuws. Adverteren kan natuurlijk ook! Adverteren op nieuwspagina op Facebook met meer dan 8500 volgers? Mail dan naar [email protected] of bel naar 06–36454332.

Cookieinstellingen