Piets weerbericht: bewolkt en regen

Foto: ©Canva/Maximaal Sales

Vandaag nog (winterse) buien of buitjes met afwisselend her en der de zon, maar het is meest bewolkt. Overdag 4 graden in het oosten tot 8 of 9 graden in de kustgebieden. De wind is zwak of matig uit het noordwesten. De westkust vrij krachtig.

Vanavond en vannacht

Vanavond en vannacht wordt het overal bewolkt weer en er volgt regen, mogelijk in het oosten een mix met natte sneeuw. Vannacht eerst nog 0 graden in het oosten tot 5 of 6 graden in de kustgebieden. Een matige tot krachtige wind uit westelijke richting, windstoten in kracht 7 of 8.

Rest van de week

Dinsdag wordt een geregelde regendag met droge perioden en hoge temperaturen tussen 9 en 11 graden. In de avond en nacht ook regen, droge perioden en harde zuidwester. Woensdag regen en lichte regen met droge perioden. Overdag maar liefst 10 tot 12 graden. Donderdag en vrijdag buien, mogelijk met natte sneeuw en overdag 5 of 6 graden. Zaterdag regen en 7 graden. Na zaterdag kouder.

Meer nieuws

Voor meer nieuws kunt u Apeldoorn Nieuws toevoegen op uw social media kanalen. Ook kunt u lid worden van onze nieuwsbrief. En kunt u ons via push-meldingen op uw beeldscherm krijgen. Ook voor regionaal nieuws kunt u terecht bij de buren. Harderwijk Nieuws en Nunspeet Nieuws en Ermelo Nieuws. Adverteren kan natuurlijk ook! Adverteren op nieuwspagina op Facebook met meer dan 8500 volgers? Mail dan naar [email protected] of bel naar 06–36454332.

Cookieinstellingen