Start inschrijving Night Run

Foto: ©Rob Voss/Midwintermarathon

De inschrijving voor de Centraal Beheer Night Run op 10 juni is geopend.

Alleen de Night Run dit jaar

Op vrijdagavond kunnen hardlopers meedoen aan de eenmalige voorjaarseditie van de Night Run, een uniek hardloopfeest. Na het afgelasten van de editie op 4, 5 en 6 februari van dit jaar wil de organisatie van de Midwinter Marathon hardlopers toch nog graag een prachtige afstand aanbieden.

Gekke plekken

De Night Run laat Apeldoorn van zijn mooiste kant zien. Een bijzonder leuke familieloop (of wandeling) van 4 km dwars door de binnenstad. Met start op het compleet vernieuwde Marktplein, door (verborgen) steegjes, pleinen en gebouwen (met trappen) en een feestelijke finish in het Stadhuis. Langs de route treden artiesten op en zijn er acts te zien. Lopers kunnen gerust een tijdje stilstaan en samen genieten. Want bij de Night Run gaat het helemaal niet om de tijd maar om de fun! We roepen alle deelnemers op om mooi uitgedost aan de start te verschijnen.

Snel inschrijven

Er kunnen maximaal 1.100 sportievelingen meedoen. De inschrijving sluit op 22 mei om 23.59 uur. De inschrijving sluit (eerder) als de limiet gehaald is. Schrijf dus snel in. De overige afstanden van de Midwinter Marathon (normaal gesproken op zaterdag en zondag) worden NIET georganiseerd. Vanaf 1 april zijn alle attractieparken weer open zoals de Apenheul, Julianatoren en Paleis Het Loo. Al deze attracties liggen aan de route en het is dan onmogelijk om de wegen voor de Midwinter Marathon af te sluiten.

Meer nieuws

Voor meer nieuws kunt u Apeldoorn Nieuws toevoegen op uw social media kanalen. Ook kunt u lid worden van onze nieuwsbrief. En kunt u ons via push-meldingen op uw beeldscherm krijgen. Ook voor regionaal nieuws kunt u terecht bij de buren. Harderwijk Nieuws en Nunspeet Nieuws en Ermelo Nieuws. Adverteren kan natuurlijk ook! Adverteren op nieuwspagina op Facebook met meer dan 8500 volgers? Mail dan naar [email protected] of bel naar 06–36454332.

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen