112

Poging tot beroving van meerdere mensen eind september

Foto: ©Plaats Delict

In Apeldoorn probeerde een man meerdere mensen te beroven. Daarbij mishandelde hij ook zijn slachtoffers. De dader reed op een scooter die de avond daarvoor was gestolen. Wie weet wie dit is?

Poging beroving

Op zaterdag 27 september rond 07:30 uur stonden medewerkers bij de personeelsingang van de Hema te wachten om naar binnen te gaan. Een man op een scooter stopte en bedreigde de slachtoffers. Hij eiste geld en telefoons. Toen de medewerkers probeerden weg te komen, begon de man hen te schoppen en te slaan. Gelukkig wisten ze te ontkomen en sloeg de straatrover zonder buit op de vlucht.

Mishandeling

Ook een toevallige voorbijganger werd slachtoffer van deze man. Hij werd mishandeld maar kon ontkomen doordat hij naar binnen ging in zijn eigen zaak aan de Mariastraat in Apeldoorn.

Slachtoffer nummer 3

Even later werd een vrouw ook bedreigd door de man, dit was op de Korte Hezeweg. Hij eiste haar mobiele telefoon en dreigde haar neer te steken.

Mogelijk meerdere slachtoffers

De man heeft in de tussentijd mogelijk nog meer slachtoffers gemaakt. Ben jij slachtoffer geworden van deze man en heb je nog geen aangifte gedaan bij ons? Doe dat dan meteen! Het is ontzettend belangrijk dat we deze man vinden, voordat hij nog meer slachtoffers maakt.

Scooter

We hebben onderzoek gedaan naar de scooter waarop de man rijdt en het kenteken. De scooter was diezelfde nacht 27 september in Arnhem gestolen.

Video

https://youtu.be/ZNZWlSJhDzo

Vragen

Wie is deze man? Mogelijk herken je hem aan de kleding of komt hij uit Apeldoorn of omgeving.

Meer info

Heb je meer informatie? Dan komen we graag met je in contact. Je kunt ons tippen via onderstaand tipformulier. Anoniem tippen kan ook via Meld Misdaad Anoniem.

Heeft u een tip over deze zaak?

Laat het ons weten via het tipformulier.

Meer nieuws

Voor meer nieuws kunt u Apeldoorn Nieuws toevoegen op uw social media kanalen. Ook kunt u lid worden van onze nieuwsbrief. En kunt u ons via push-meldingen op uw beeldscherm krijgen. Ook voor regionaal nieuws kunt u terecht bij de buren. Harderwijk Nieuws en Nunspeet Nieuws en Ermelo Nieuws. Adverteren kan natuurlijk ook! Adverteren op nieuwspagina op Facebook met meer dan 8500 volgers? Mail dan naar [email protected] of bel naar 06–36454332.

Reacties

Cookieinstellingen