112

Aanhouding na dodelijk ongeval Apeldoorn

Foto: Politie.nl

De politie heeft dinsdag een 30-jarige man uit Apeldoorn aangehouden.

Aanhouding na dodelijk ongeval

Hij wordt verdacht van betrokkenheid bij een dodelijke aanrijding op 24 november 2022. Op de Zutphensestraat in Apeldoorn ging het mis en werd een fietser laat op de avond geschept door de automobilist. De fietser, een 20-jarige man uit Apeldoorn, kwam om het leven. Direct na de aanrijding werd een vrouw aangehouden. Aanvullend onderzoek heeft uitgewezen dat niet zij, maar vermoedelijk de 30-jarige Apeldoorner achter het stuur heeft gezeten.

Gevangen

De man zit vast en het verdere onderzoek loopt. Naast de recherche zijn ook specialisten van FO Verkeer bij dat onderzoek betrokken.

Meer nieuws

Voor meer nieuws kunt u Apeldoorn Nieuws toevoegen op uw social media kanalen. Ook kunt u lid worden van onze nieuwsbrief. En kunt u ons via push-meldingen op uw beeldscherm krijgen. Ook voor regionaal nieuws kunt u terecht bij de buren. Harderwijk Nieuws en Nunspeet Nieuws en Ermelo Nieuws. Adverteren kan natuurlijk ook! Adverteren op nieuwspagina op Facebook met meer dan 8500 volgers? Mail dan naar [email protected] of bel naar 06–36454332.

Reacties

Cookieinstellingen