112

Ugchelen – Gezocht – Winkeldiefstal – Stuijvenburchstraat – Eerbeek

Foto: politie

Winkeldiefstal – Stuijvenburchstraat – Eerbeek

Deze man is verantwoordelijk voor twee winkeldiefstallen bij drogisterijen in Ugchelen en Eerbeek. Herken jij de man? Neem dan contact op!

Omschrijving

In Ugchelen nam hij deo’s, parfums en sprays mee en deed dit op een rustig plekje in de winkel in zijn rugtas. Daarna liep hij met een volle rugtas de winkel uit. Een paar maanden later deed hij hetzelfde trucje bij een drogisterij in Eerbeek. Hier nam hij verschillende pakjes scheermessen mee en stopte deze op een rustig plekje in de winkel in zijn tas. Daarna liep hij naar buiten.

Contact opnemen

Informatie doorgeven kan via de gratis tiplijn op 0800-6070 of via het onderstaande tipformulier. Liever anoniem je informatie doorgeven? Bel dan Meld Misdaad Anoniem op het nummer 0800 7000 of via meldmisdaadanoniem.nl.

Video

Tips en opmerkingen?

Heeft u een tip over deze zaak?

Laat het ons weten via het tipformulier.

 Meer nieuws

Voor meer nieuws kunt u Apeldoorn Nieuws toevoegen op uw social media kanalen. Ook kunt u lid worden van onze nieuwsbrief. En kunt u ons via push-meldingen op uw beeldscherm krijgen. Ook voor regionaal nieuws kunt u terecht bij de buren. Harderwijk Nieuws en Nunspeet Nieuws en Ermelo Nieuws. Adverteren kan natuurlijk ook! Adverteren op nieuwspagina op Facebook met meer dan 8500 volgers? Mail dan naar [email protected] of bel naar 06–36454332.

Reacties

Cookieinstellingen